Art direction, Brand identity, Naming & Packaging

Client: Misión Santiago
Art director: Àxel Durana
Naming: Àxel Durana & Edoardo Balordi
Graphic design: Durana-Durana
Collaboration: Edoardo Balordi

 

Misión Santiago is an Italian winery based in Chile that wanted to launch a new wine based on its traditional production. As was done in the past, stepped represents the grape conversion into wine. The design seeks to promote this part of the process with the naming and the graphical offer to create a recognizable and representative label.

Misión Santiago és una bodega xilena que va voler crear un nou vi basat en la seva producció tradicional. Com es feia antigament, el trepitjat del raïm representa la conversió d'aquest en vi. El disseny busca potenciar aquesta part del procés amb el naming i la proposta gràfica per crear una etiqueta reconeixible i representativa.
 

Misión Santiago es una bodega chilena que quiso lanzar un nuevo vino basado en su producción tradicional. Como se hacia en el pasado, el pisado representa la conversión de la uva en vino. El diseño busca potenciar esta parte del proceso con el naming y la propuesta gráfica para crear una etiqueta reconocible y representativa.