logo
Durana-Durana_Pisador9

Pisador

Art direction, Brand identity, Naming & Packaging

Client: Misión Santiago
Art Director: Àxel Durana
Naming: Àxel Durana
Graphic: Durana-Durana
Collaboration: Edoardo Balordi

Misión Santiago is an Italian winery based in Chile that wanted to launch a new wine based on its traditional production. As was done in the past, stepped represents the grape conversion into wine. The design seeks to promote this part of the process with the naming and the graphical offer to create a recognizable and representative label.

Misión Santiago és una bodega xilena que va voler crear un nou vi basat en la seva producció tradicional. Com es feia antigament, el trepitjat del raïm representa la conversió d'aquest en vi. El disseny busca potenciar aquesta part del procés amb el naming i la proposta gràfica per crear una etiqueta reconeixible i representativa.

Misión Santiago es una bodega chilena que quiso lanzar un nuevo vino basado en su producción tradicional. Como se hacia en el pasado, el pisado representa la conversión de la uva en vino. El diseño busca potenciar esta parte del proceso con el naming y la propuesta gráfica para crear una etiqueta reconocible y representativa.

Adress

Pau Claris, 173
4t 1ª
08037 Barcelona
Espanya
Google Maps


Contact

New Business, Job or Internship
marta@durana-durana.com

Àxel Durana
axel@durana-durana.com

Alba Durana
alba@durana-durana.com


Find us