logo

BeBlown

Art direction, Brand identity, Naming & Website

Client: Beblown
Art director: Àxel Durana
Naming: Àxel Durana
Graphic design: Durana-Durana
Ilustration: Maria Martí Vigil

Durana-Durana_beblown7

BeBlown is a space dedicated to beauty and wellness concept created around a simple idea: Blow Dry Bar, a fast beauty treatment based on a professional washing and drying hair, makeup and manicure in a relaxed and fun environment and an affordable price. We made from naming until the graph to represent the union of beauty and fun, focus to the modern woman turning away from the habitual beauty salon/spa. We define a different, fresh and modern style promoting the new business proposal and connect with his audience.

BeBlown és un espai dedicat a la bellesa i el benestar amb un concepte simple: el Blow Dry Bar, un tractament de bellesa ràpid que consisteix en un rentat i eixugat de cabell professional, maquillatge i manicura en un ambient relaxat i divertit i tot a un preu assequible. Vam confeccionar des de el nom fins a la gràfica per representar la unió de bellesa i oci, buscant allunyar-nos de l'estètica de saló/spa habitual, hem definit un estil fresc, modern que potencia la nova proposta de negoci i connecta amb el seu públic, la dona actual.

BeBlown es un espacio dedicado a la belleza y bienestar con un concepto creado en torno a una idea simple: el Blow Dry Bar, un tratamiento de belleza rápido basado en un lavado y secado de cabello profesional, maquillaje y manicura en un ambiente relajado y divertido y a un precio asequible. Confeccionamos desde el nombre hasta la gráfica para que representara la unión de belleza y ocio, alejándonos de la estética de salón/spa habitual, definimos un estilo distinto, fresco y moderno que potenciara la nueva propuesta de negocio y conectara con su público, la mujer actual.

Adress

Pau Claris, 173
4t 1ª
08037 Barcelona
Espanya
Google Maps


Contact

New Business, Job or Internship
marta@durana-durana.com

Àxel Durana
axel@durana-durana.com

Alba Durana
alba@durana-durana.com


Find us